ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

"Δυνατή Πόλη Ξανά": Εκστρατεία στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
"Δυνατή Πόλη Ξανά": Εκστρατεία στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών
Με μία πρωτοβουλία που έχει βρει μεγάλη απήχηση στα social media, ο συνδυασμός #Δυνατή Πόλη Ξανά του Τάσσου Χειβιδόπουλου ξεκίνησε από χθες μια εκστρατεία στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καλώντας όλους τους δημότες να προτιμήσουν τις αγορές τους από τοπικές επιχειρήσεις και μαγαζιά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το έναυσμα για την οικονομική τους τόνωση, μετά το πλήγμα που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού.


Η πρώτη κίνηση έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προτείνοντάς τους να ενημερώσουν την φωτογραφία του προφίλ τους με το motto «Στηρίζω τις επιχειρήσεις της πόλης μου», ώστε να διαδώσουν με αυτόν τον τρόπο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Σε δεύτερη φάση, ο συνδυασμός #Δυνατή Πόλη Ξανά θα καταθέσει προτάσεις, ώστε η συγκεκριμένη εκστρατεία να λάβει ενεργή δράση και να δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτικού κοινού και τοπικών επιχειρήσεων.

Στην επίσημη σελίδα της παράταξης στο https://www.facebook.com/dinatipolixana/ μπορείτε και εσείς να βρείτε και να διαδώσετε το μήνυμά μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ