Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Συνάντηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Άργους Μυκηνών με τον Γ. Πανοβράκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. | |
Συνάντηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Άργους Μυκηνών με τον Γ. Πανοβράκο
Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για την “επανένωση” των μαγαζιών μας, με την ίδια την ΨΥΧΗ τους, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ! Με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς λοιπόν, συνεχίζουμε τις προετοιμασίες των καταστημάτων μας, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ώστε να ξανασυναντηθούμε στα αγαπημένα μας στέκια! 

Οφείλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, θα διατηρήσουμε στον υπέρτατο βαθμό το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει σαν επαγγελματίες της Εστίασης, ώστε να προστατεύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Με παρόμοιο ζήλο και ενδιαφέρον, συνεχίζει ο Σύλλογος μας τις επαφές και τον διάλογο καταρχάς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και όλους τους φορείς και συλλόγους που μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων γενικά των συμπολιτών μας, να παραμείνουμε ασφαλείς και όρθιοι! Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση αντιπροσωπείας του Σ.Ε.Σ.Α.Κ.Ε, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Γιώργο Πανοβράκο. Στην σύντομη, αλλά ιδιαίτερα ουσιαστική συζήτηση μας ο κύριος Πανοβράκος, μας μετέφερε μήνυμα συμπαράστασης, από σύσσωμη την παράταξη του. Τους ευχαριστούμε πολύ!

Ο κύριος Πανοβράκος, ομοίως με τον Δήμαρχο κύριο Καμπόσο, καθώς και με τον κύριο Χειβιδόπουλο θεωρεί, λογική, δίκαιη και απαραίτητη, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των επιχειρήσεων και των πολιτών, τουλάχιστον από την μεριά του Δήμου. Μας διευκρίνησε μάλιστα, ότι ειδικότερα για τα καταστήματα Εστίασης έχει τοποθετηθεί ο ίδιος σε Δημοτικό Συμβούλιο, για γενναία μείωση των Δημοτικών τελών, πριν ακόμη την εμφάνιση της πανδημίας.

 Γεμίζουμε με χαρά και ελπίδα, όταν διαπιστώνουμε πως μέρα με την ημέρα, γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτό από όλους ότι, μόνο μέσα από συνέργειες, με αλλυλεγγύη και ενότητα της κοινωνίας, σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ