ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων έχει φροντίσει για την επανέναρξη των σχολικών μονάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | |
Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων έχει φροντίσει για την επανέναρξη των σχολικών μονάδων
Τη Δευτέρα 11 Μαίου , καλούνται οι μαθητές της Γ ' Λυκείου να προσέλθουν στις σχολικές αίθουσες , σε μία διαφορετική καθημερινή σχολική ζωή.

Κατανοώντας απόλυτα την ανησυχία και τον προβληματισμό των μαθητών , των εκπαιδευτικών και των γονέων για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό , ο Δήμος Ναυπλιέων και ειδικότερα η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή , έχουν φροντίσει σε συνεργασία πάντα με τους διευθυντές των σχολείων για να είναι όλα όπως ορίζουν οι κανόνες του ΕΟΔΥ και γενικότερα του αρμόδιου υπουργείου.

Τόσο η καθαριότητα , όσο και η επάρκεια όλων εκείνων που απαιτούνται είναι στη διάθεση της σχολικής κοινότητας .

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή , κάνοντας ένα βήμα παραπάνω και θέλοντας να προστατεύσει ακόμα περισσότερο την υγεία όλων όσων θα δραστηριοποιούνται μέσα στο σχολείο , προχώρησε στην προμήθεια ειδικών τεστ , τα οποία έχουν αναγγελθεί από τον ΕΟΦ , και με τις οδηγίες του ιατρού εργασίας του Δήμου κ. Χρήστου Δημοβασίλη θα εξεταστούν όλες οι σχολικές καθαρίστριες μας.

Φυσικά , η καθημερινή μας φροντίδα και επαφή με τα σχολεία μας θα συνεχίσει να είναι έντονη , ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να φτάσουμε αισίως στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους , με ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία μας και πολλές ευχές στα παιδιά μας για να κατακτήσουν το στόχο τους.
Θα είμαστε δίπλα σε όλα όσα χρειάζεστε για να είστε ασφαλείς και υγιείς όλοι....

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ