ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ο Ι. Μαλτέζος ευχαριστεί για την δωρεάν καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | |
Ο Ι. Μαλτέζος ευχαριστεί για την δωρεάν καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος ευχαριστεί θερμά, τόσο προσωπικά όσο και από μέρους όλης της Περιφερειακής Αρχής, την Aνάδοχο Kοινοπραξία που έχει αναλάβει την κουνουποκτονία για λογαριασμό της Περιφέρειας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας οι οποίοι βοήθησαν μέσω δωρεάς, χωρίς καμία επιβάρυνση για την Περιφέρεια και διενήργησαν ψεκασμούς για την καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας.


"Η ενέργεια αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και άμεσης αναγκαιότητας μετά από επείγον αίτημα που υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Δήμαινας του οποίου αποδέκτης ήμουν τόσο εγώ όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης. Οι κάτοικοι ανησύχησαν για το μεγάλο πρόβλημα παρουσίας ψύλλων που εμφανίστηκε στην κοινότητα.

Οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις καθώς και σε χώρο γηπέδου αθλοπαιδιών - παιδικής χαράς στην πλατεία της Δήμαινας, όπου είχαν παρουσιαστεί τσιμπήματα σε μικρά παιδιά.

Επίσης, στην επίσκεψη εκπροσώπων της Κοινοπραξίας στο γραφείο μου σήμερα, συμφωνήθηκε να προβούν άμεσα σε επισταμένη κουνουποκτονία και εντός του χώρου του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου στο Ναύπλιο, όπως τούτο ζητήθηκε από τον κ. Διοικητή του." δήλωσε ο κύριος Μαλτέζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ