ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. | | |
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων
Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, σας ενημερώνει ότι από τις 18 Μαϊου 2020 επιτρέπεται η πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας , η οποία είχε ανασταλεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο των μέτρων πρόσληψης και ελέγχου της διασποράς του κορωνοϊού SARS COV-2.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα γίνεται σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου , νέες διατάξεις με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές και με την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά την πραγματοποίησή τους

Τα προγράμματα υλοποιούνται για τις παρακάτω κατηγορίες:

Β’ κατηγορία – μεσαίας επικινδυνότητας ( συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μετάλλου, υφάσματος και δέρματος, οικοδομικά και παρόμοια επαγγέλματα, κατασκευή υαλοπινάκων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.α. )
Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 35 ώρες.
Η επιμόρφωση του εργοδότη καλύπτει έως και 6 εργαζόμενους
Γ΄ κατηγορία – χαμηλής επικινδυνότητας ( γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, ασφάλειες, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων, διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίες κ.α. ).
Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες.
Η επιμόρφωση του εργοδότη καλύπτει έως και 50 εργαζόμενους.
Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Συλλόγου ( Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 – Ναύπλιο) . 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2752021998, 6973939006 και στο e-mail e.sillogosnafpliou@gmail.com


Με Εκτίμηση
Από τη Γραμματεία του Συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ