ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Τσιλογιάννης: "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | |
Τσιλογιάννης: "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"
Δεν πάγωσε ακόμη το μελάνι της τελευταίας μας ανακοίνωσης για τα καμώματα του Δημάρχου μας και ξαναχτύπησε ακάθεκτος με την ίδια προσφιλή του λογική.

Με το που τελείωσε ο Πρωθυπουργός το τελευταίο του διάγγελμα για την κορονο– κρίση και τα στάδια εξόδου της χώρας από αυτή, ο Δήμαρχος Επιδαύρου εξαπέλυσε β α ρ υ σ ή μ α ν τ η επιστολή στη Υπουργό Πολιτισμού εκφράζοντας τις ανησυχίες των συνδημοτών μας για την φετινή κατάργηση του φεστιβάλ , προχώρησε μάλιστα και σε προτάσεις για τη λύση του θέματος.

Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του για το θέμα ταυτόχρονα όμως αναρωτιόμαστε και ανησυχούμε.

Αναρωτιόμαστε γιατί πιστεύουμε πως για ένα τέτοιο πρόβλημα που αφορά όλο το Δήμο οι αντιδράσεις μας δεν μπορεί να είναι ατομικές και χωρίς διαβούλευση, που όσο επιτυχής και αν είναι, δεν μπορεί να είναι πλήρης, αφού δεν συμμετέχουν για την διαμόρφωση τους ούτε όλες οι δημοτικές παρατάξεις ούτε όλοι οι φορείς του τόπου μας.

Όμως όσο αναρωτιόμαστε άλλο τόσο ανησυχούμε με την λογική του Δημάρχου.

Καλά τι νομίζει; Νομίζει ότι ο Δήμος είναι ιδιοκτησία του; Με το έτσι θέλω χωρίς να συμβουλευτεί-διαβουλευτεί με κανένα θεσμικό τουλάχιστον παράγοντα, προβαίνει σε δράσεις που αφορούν όλη την κοινωνία χωρίς καμία αναστολή;

Ακόμα δεν πρόλαβε να γίνει διοικητής σταθμού παριστάνει τον στρατάρχη που δεν σέβεται το επιτελείο του;

Δήμαρχε δεν είσαι εσύ ο Δήμος.

Δήμος είναι όλοι οι πολίτες οι όποιοι δεν αποφασίζουν μόνο στις εκλογές αλλά αποφασίζουν κάθε μέρα μέσω των αντιπρόσωπων τους στα δημοτικά συμβούλια για ότι τους αφορά.

Εσύ μπορείς να προτείνεις φυσικά, όμως στο τέλος απλά υλοποιείς αυτά που αποφασίζουν οι πολίτες μέσω των αντιπροσώπων τους στο κάθε τακτικό ή έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο.

Για το καλό του τόπου προσγειώσου στην πραγματικότητα και σταμάτα να νομίζεις ότι η Δημαρχιακή λειτουργία είναι το Facebook και το έτσι θέλω!!!





ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ