ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Στολές προστασίας στους εργαζομένους του Δήμου Ερμιονίδας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | |
Στολές προστασίας στους εργαζομένους του Δήμου Ερμιονίδας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Στην προσφορά 500 στολών ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας για τους εργαζομένους πέντε δήμων προχώρησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία. 

Η εταιρία ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση, που έχει απευθύνει στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) Δημήτρη Παπαστεργίου, να συνδράμει την αυτοδιοίκηση στο έργο της, για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.


Οι στολές δόθηκαν στους δήμους Ερμιονίδας, Λαρισαίων, Ξάνθης, Μύκης και Θεσσαλονίκης, στα όρια των οποίων οι εργαζόμενοί τους κλήθηκαν να διαχειριστούν έκτακτες καταστάσεις, μετά από επιβολή καραντίνας από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΚΕΔΕ. 

Για την προσφορά αυτή, ο κ. Παπαστεργίου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες «στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που επέδειξε όπως κι άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ευθύνης κι αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, παρέχοντας μας πολύτιμο εξοπλισμό για τις ανάγκες του προσωπικού των δήμων μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ