ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Πως υποδέχθηκαν τη «νέα κανονικότητα» τα καταστήματα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. | |
Πως υποδέχθηκαν τη «νέα κανονικότητα» τα καταστήματα στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ομαλά εξελίχθηκε στο Ναύπλιο, η σταδιακή επιστροφή στη «νέα κανονικότητα», πρώτη ημέρα της άρσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της επαναλειτουργίας ορισμένων καταστημάτων. 

Σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κουρεία οι πελάτες εισέρχονταν μόνο με ραντεβού. 
Αυξημένη σε σχέση με τις προηγουμενες ημέρες ήταν η κίνηση στους δρόμους της Αργολικής πρωτεύουσας.

Η εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας μέσα στα καταστήματα που λειτούργησαν, συνέθεταν την εικόνα της πρώτης ημέρας σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων. 

Παράλληλα, οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, ώθησαν αρκετούς πολίτες να βγουν για μία βόλτα στο κέντρο, τους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης.

Σε γνωστό κατάστημα που διαθέτει αθλητικά είδη,  οι εργαζόμενοι φορούσαν μάσκες ενώ η είσοδος των πελατών πραγματοποιείται ελεγχόμενα.
Ουρές εντοπίσθηκαν έξω από τις τράπεζες με τους ανθρώπους στην πλειοψηφία τους να τηρούν τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κτλ).

Η συντριπτική πλειοψηφία βέβαια των καταστημάτων παραμένουν κλειστά όπως οι καφετέριες και τα εστιατόρια αλλά ήδη οι ιδιοκτήτες τους έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το άνοιγμα τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις καταστηματαρχών η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες μέρες στα περισσότερα τουλάχιστον καταστήματα.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν καταστηματάρχες στην κάμερα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ