ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση ο εορτασμός της Ημέρας Λήξης του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | |
Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση ο εορτασμός της Ημέρας Λήξης του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου
Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση Δημοσίων κτηρίων στην Αργολίδα θα γίνει ο εορτασμός της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

ΑΠΟΦΑΣΗ

"Εχοντας υπόψη: 

Τις διατάξεις: α. Του άρθρου 3 του ν. 851/1978 «Περί της Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του διακριτικού σήματος ταυ Προέδρου της Δημοκρατίας» (Α'233). β. Του άρθρου 4 «Εθνική Αντίσταση» του ν. 2703/1999 (Α'72).

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ορίζουμε, κατά το φετινό εορτασμό της επετείου της 9ης Μαΐου, ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία καθιερώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 1 του ν.270311999, ως ημέρα Πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, ως εξής: 

- Γενικό σημαιοστολισμό σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου. 

- Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ