ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑ Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:58:00 μ.μ. | |
Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑ Επιδαύρου
Από τεχνικό ο οποίος εκπαίδευσε το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου παρελήφθη η νέα μηχανή εμφακέλωσης. Μαζί με τις νέε συσκευές μετρήσεων των υδρομετρητών λύνουμε ένα χρόνιο και το σοβαρότερο πρόβλημα της επιχείρηση.

Ορίσαμε τεχνικό υπάλληλο, ο οποίος έχει μοναδική αρμοδιότητα την καταμέτρηση των υδρομετρητών. Με την καινούργια συσκευή, η οποία έχει δυνατότητα να αφήνει το στίγμα του υδρομέτρου σε χάρτη, το ιστορικό των μετρήσεων, την ημερομηνία και ώρα που πάρθηκε η κάθε ένδειξη, αλλά και την επιτόπου προειδοποίηση σε περίπτωση υψηλής κατανάλωσης πιστεύουμε θα λυθεί το πρόβλημα των λανθασμένων ενδείξεων. 

Παράλληλα η μηχανή εμφακέλωσης μας δίνει τη δυνατότητα να τυπώνουμε και να στέλνουμε μόνοι μας τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ., χωρίς να εξαρτόμαστε από το ταχυδρομείο, όπου και εκεί υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης στην έκδοση και αποστολή τους. 

Ακόμα, αλλάξαμε τις περιόδους των μετρήσεων, χωρίζοντας σε τρεις ομάδες τα χωριά. 'Ετσι, κάθε μήνα θα μετριέται κάθε ομάδα, χωρίς όμως να αλλάξει η τριμηνιαία έκδοση των λογαριασμών. 

Γνωρίζουμε πρόβλημα πολλών χρόνων που υπάρχει με τις ενδείξεις και τους λογαριασμούς.'Ενα σοβαρά ζήτημα, το το οποίο από την στιγμή που αναλάβαμε πήραμε τις αποφάσεις που χρειάζονταν και κινήσαμε τις όποιες νόμιμες διαδικασίες αλλά δεν είναι δυνατόν να λυθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Με τις σημαντικές βελτιώσεις που γίνονται θα διορθωθεί το πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάνουμε ότι μπορούμε αξιοποιώντας την τεχνολογία.

Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη επιχείρηση, με πλάνο, μελέτη και σωστές κινήσεις ώστε να εκσυγχρονιστεί και να φτάσει εκεί που της αξίζει. 

Ζητούμε από τους καταναλωτές να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα για το θέμα των μετρήσεων και της έκδοσης των λογαριασμών, το οποίο θα εξομαλυνθεί πολύ σύντομα. 

Θεωρώ πως διαπιστώνετε ότι, ως νέα διοίκηση, είμαστε καθημερινά δίπλα στα προβλήματά σας και καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τα επιλύσουμε με τον καλύτερο και πιο δίκαιο τρόπο. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και με την δική σας βοήθεια, σύντομο θα περάσουμε σε μία άλλη εποχή συνέπειας διαφάνειας και δικαιοσύνης.

Γιώργος Παύλου Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ