Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Μ. Ράλλη: Με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες η επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | | | |
Μ. Ράλλη: Με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες η επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Στην επίσημη επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων του Δήμου Ναυπλιέων παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Μ. Ράλλη: Με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες η επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Όπως τόνισε η κ. Ράλλη η χρήση των εγκαταστάσεων θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής που εγκρίνονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου , οι εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση και μόνο για ατομική προπόνηση υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές και για αθλητές κατηγορίας και με αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Οι κανόνες και τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.Θα τηρείται στην είσοδο πρωτόκολλο εισόδου και εξόδου , θα γίνεται θερμομέτρηση και φυσικά θα είναι σχολαστικές οι κινήσεις όλων όσων δραστηριοποιούνται στους χώρους.
Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και θα γίνεται μόνο χρήση τουαλέτας , χωρίς τη δυνατότητα για μπάνιο του αθλούμενου. Οι ώρες λειτουργίας θα καθοριστούν από το ΔΟΠΠΑΤ , σύμφωνα με τις ανάγκες που θα κατατεθούν από τα σωματεία στίβου, τένις και τοξοβολίας.
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ , μεταξύ άλλων τόνισε : " Σταδιακά και προσεκτικά γινεται σήμερα η επανεκίνηση των αθλητικών εγκαταστάσεων , σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών.Πρωτεύον για εμάς είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με σύνεση και αισιοδοξία θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μεταβούμε στην κανονικότητα , που μας επιβάλλουν οι συνθήκες . Όλοι μας , με πειθαρχία πετύχαμε να φτάσουμε σήμερα εδώ και να μιλάμε για τη μετάβαση στη "γνώριμη" καθημερινότητά μας.
Είναι δύσκολο , γιατί τίποτα δεν είναι ίδιο , όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι και τώρα θα δείξουμε ότι και ξέρουμε και μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη και με αόρατους εχθρούς , όπως ο covid -19."
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ ενημέρωσε και για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου " Κ. Νόνης " , για μαθητές ηλικίας άνω των 11 ετών , σύμφωνα με την εγκύκλιο των αρμόδιων υπουργείων. Η επανεκκίνηση θα εξελίσσεται σταδιακά και ακολουθώντας τις ανάλογες οδηγίες της Πολιτείας.
"Σε όλους τους χώρους του Ωδείου θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας και παρακαλούμε όλους όσοι θα δραστηριοποιηθούν στους συγκεκριμένους χώρους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , έτσι ώστε ομαλά και με ασφάλεια να μεταβούμε στην κανονικότητα του Ωδείου μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. θα πράττουν τα δέοντα καθημερινά για την προστασία και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που απαιτούνται" τόνισε η κυρία Ράλλη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ