ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Αποκαταστάσεις βλαβών ηλεκτροφωτισμού από την Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | |
Αποκαταστάσεις βλαβών ηλεκτροφωτισμού από την Π.Ε. Αργολίδας
Οι βλάβες στο φωτισμό γύρω από τον κόμβο προς Στέρνα (Μαλαχιά ) όπως και σε όλη την παλαιά εθνική οδό από την είσοδο του Κουτσοποδίου έως τα όρια του Άργους αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Η έλλειψη ενεργού σύμβασης συντήρησης ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου, οι κλοπές καλωδίων και βλάβες του ηλεκτρολογικού υλικού ευθύνονταν για τα πολλά σβησμένα φώτα σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου του νομού μας.

Η εντολή που έχει δοθεί στον ανάδοχο που προέκυψε από τον μειοδοτικό διαγωνισμό είναι εντατικοποίηση στις παρεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο καθώς και η επίσπευση οποιασδήποτε εργασίας απαιτηθεί για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Από την ερχόμενη Τετάρτη το συνεργείο θα βρίσκεται στην Ερμιονίδα προκειμένου να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της περιοχής.

Φροντίζουμε και δουλεύουμε για να κάνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων ποιοτική. Θέλουμε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νομού Αργολίδας να οδηγούν ασφαλείς, χωρίς κίνδυνο και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Να είναι καλύτεροι οι δρόμοι μας τώρα που βγαίνουμε απ΄το σπίτι!

Ιωάννης Μαλτέζος 
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ