ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Άργους Μυκηνών προσελήφθη ο Σωτήρης Κωτσοβός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. | | |
Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Άργους Μυκηνών προσελήφθη ο Σωτήρης Κωτσοβός
 Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με απόφαση του που δημοσιεύθηκε σήμερα 8 Μαΐου στο Διαύγεια προσέλαβε τον γνωστό Αργείο Δικηγόρο Σωτήρη Κωτσοβό ως Ειδικό Συνεργάτη, στην αντίστοιχη κενή οργανική θέση, με σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση του αναφερόμενου με το Δήμο και αρχίζει η υποχρέωσή του για παροχή των υπηρεσιών του. 

Η διάρκεια της σύμβασης, θα είναι από σήμερα, μέχρι τη λήξη της θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι μέχρι την 31-12- 2023. 

Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα του προσλαμβανόμενου καθορίζονται με την υπ’ αριθ.884/1-4-2020 απόφαση πρόσληψης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ497/τ.Γ/22-4-2020. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 

Ο δεύτερος των συμβαλλομένων κ. ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, δήλωσε ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο και τους όρους της σύμβασης.

Οι αρμοδιότητες του κυρίου Κωτσοβού θα είναι σε θέματα, Ελληνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συμμετοχής του Δήμου σε Πολιτιστικές δραστηριότητες & συνεργασίες, Ευρωπαϊκά δίκτυα και αδελφοποιήσεις.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ