ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Πρωτοφανής ένταση στην προανακριτική με Κυρανάκη, Πολάκη και Γκιόλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | | | | |
Ένταση στην προανακριτική με Κυρανάκη, Πολάκη και Γκιόλα
Πρωτοφανής σύγκρουση η οποία λίγο έλειψε να οδηγήσει βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να πιαστούν στα χέρια σημειώθηκε πριν από λίγο στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής κατά την κατάθεση του Παύλου Πολάκη. 

Ο Π. Πολάκης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κυρανάκη χαρακτηρίζοντας τον ως προβοκάτορα.

Ο κ. Πολάκης αποχώρησε από την αίθουσα ενώ την ίδια ώρα ο κ.Κυρανάκης άρχισε να του φωνάζει«είσαι κότα λειράτη».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο κ. Κυρανάκης να κατευθυνθεί προς το μέρος τους και σύμφωνα με αυτούς να φωνάξει: «Κι εσείς κότες είστε».

Η ένταση χτύπησε κόκκινο. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σηκώθηκε από το έδρανο του και έσπρωξε τον κ. Κυρανάκη φωνάζοντας του «Φύγε από εδώ ρε και μη φωνάζεις πάνω από τα κεφάλια μας».

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο κ. Κυρανάκης αποχώρησε εκνευρισμένος, η συνεδρίαση όπως ήταν φυσικό διακόπηκε ενώ λίγη ώρα αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκιόλας ζήτησε συγγνώμη.

Λίγη ώρα αργότερα και ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κυρανάκης ζήτησε συγγνώμη ανακαλώντας όσα είπε

Νωρίτερα η ένταση είχε κορυφωθεί και πάλι όταν στις ερωτήσεις του κ. Μπιάγκη από το ΚΙΝ.ΑΛ ο κ. Πολάκης αρνήθηκε ότι είχε πει πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να είναι φυλακή. Ο κ. Μπιάγκης αντέδρασε και κατέθεσε ηχητικό το οποίο υποστηρίζει ότι διαψεύδει τον κ. Πολάκη.

Του Γιώργου Λυκουρέντζου
Πηγή: real.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ