Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες στην εποχή του COVID 19

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 π.μ. | |
Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες στην εποχή του COVID 19
Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Πελοποννήσου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την ιδιαίτερη τιμή της συνεργασίας του για την επιτυχημένη διοργάνωση δυο τηλεσυναντήσεων , με πρωτοβουλία της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 κ. Ελένης Τζανή, με θέμα: 

¨Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων στην εποχή του Covid- 19¨, την Πέμπτη 14-5-2020, ώρες 17:30-19:30 (για τα Λύκεια) και την Παρασκευή 15-5-2020, ώρες 17:30-19:30 (για τα Γυμνάσια). Οι Ολυμπιονίκες και οι μαθητές/τριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνδέθηκαν και συμμετείχαν στις τηλεσυναντήσεις διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex Event. 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, θέλησε να βρεθεί κοντά στους/στις μαθητές/τριες, να τους εμψυχώσει και έμπρακτα να δηλώσει τις αρχές του Ολυμπισμού. Στις τηλεσυναντήσεις συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες: Ευαγγελία Μωραϊτίδου-Πρόεδρος ΣΕΟ, Άννα Κορακάκη, Ιωάννης Μελισσανίδης, Αγγελική Καραπατάκη, Σοφία Παπαδοπούλου, Βούλα Ζυγούρη, Ευάγγελος Πάτρας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Φωτεινή Βαβάτση. Αναφέρθηκαν στο μεγαλείο του αθλητισμού, στα συγκινητικά βιώματά τους, τις αρετές που πρέπει να διαθέτει κάθε αθλητής και κάθε άνθρωπος, αλλά και τα εμπόδια που ξεπέρασαν και τα μαθήματα που διδάχθηκαν από τα μαθητικά τους χρόνια έως σήμερα. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση, συμμετείχαν σε ικανοποιητικό βαθμό, έθεσαν πρωτότυπες και έξυπνες ερωτήσεις προς τους/τις Ολυμπιονίκες, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και προβληματίστηκαν για το μέλλον τους. 

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη συνεργασία την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Μωραϊτίδου Εύη, την Οργανωτική Επιτροπή των ΣΕΕ του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου, Χριστόπουλο Ν. , Σόλαρη Ι., Γεωργιόπουλο Γ., Σαραντοπούλου Σ., Χρονοπούλου Α., Νάτσιο Α. Εκπ/κό ΠΕ11 και την ΣΕΕ ΠΕ 11 κ.Τζανή Ε. για την πρωτοβουλία της για την διοργάνωσης της δράσης. 

Η Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου 
Αικατερίνη Γκίνη 
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 70 Δασκάλων
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ