ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Δυο ντοκιμαντέρ για το Ναύπλιο στο on line Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2020 (βίντεο)

Δυο ντοκιμαντέρ για το Ναύπλιο στο on line Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2020 (b;inteo)
Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είχε αναβληθεί λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορωνοϊό, αλλά επανέρχεται με online προβολές που μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν.


Ανάμεσα στα 200 ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν δωρεάν και δυο  ντοκιμαντέρ που αφορούν το Ναύπλιο, "Η πλατεία ονείρων" σε σκηνοθεσία του συντοπίτη μας Γιώργου Ζέρβα και το "Nίκος Καρούζος - Ο δρόμος για το έαρ" σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καρπούζη.


Πλατεία ονείρων

Η πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου είναι μοναδική. Πραγματική απόλαυση του χρόνου, «είναι η ιστορία μας, είναι η ιστορία όχι της πλατείας, όχι του Ναυπλίου, είναι η ιστορία της Ελλάδος». Άλλαξε πολλές μορφές και ονόματα και δίνει το στίγμα στη σημερινή πόλη. Περιβάλλεται από κτήρια διαφόρων εποχών και πολιτισμών φορτισμένα με μνήμες, οθωμανικά, ενετικά, νεοκλασικά, νεότερα, που διατηρούν μέχρι σήμερα την αισθητική της αρχικής κατασκευής τους. Πάμε πλατεία;

Νίκος Καρούζος – Ο δρόμος για το έαρ

Ένας επίμονος ερευνητής εξετάζει την ταραχώδη ζωή και το ανεξερεύνητο έργο του μοντερνιστή ποιητή Νίκου Καρούζου. Καταδύεται έτσι σε ένα πλήθος αρχείων, ταινιών γυρισμένων σε φιλμ σούπερ 8 και ιστορικών γεγονότων, περνάει από τη συννεφιασμένη Αθήνα, το Ναύπλιο, την Κρονστάνδη και τη Στοκχόλμη, για να καταλήξει στο «έαρ», στην «άνοιξη» της ιστορίας που δεν έχει έρθει ακόμη.
Το, αναβληθέν λόγω καραντίνας, πρόγραμμα του φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης,  περιλαμβάνει 200 ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και 77 ελληνικές παραγωγές

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο επίσημο site του φεστιβάλ, ενώ ακολουθούν παρακάτω λεπτομερείς οδηγίες δωρεάν online παρακολούθησης όπως τις δημοσίευσε η διοργάνωση:

*Από τις 19 Μαΐου μπαίνετε στο www.filmfestival.gr και ακολουθείτε το σύνδεσμο TDF22 ONLINE.

*Δημιουργείτε ένα λογαριασμό επιλέγοντας “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

*Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε τα διαθέσιμα ντοκιμαντέρ.

*Βρείτε το ντοκιμαντέρ που επιθυμείτε είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού.

*Επιλέξτε το ντοκιμαντέρ που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

*Πατήστε “Play Now” ώστε να ξεκινήσει η προβολή.

*Έχετε 24 ώρες να δείτε την ταινία.

*Σε περίπτωση που δεν την δείτε, η θέση σας ακυρώνεται.

*Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά για τη διαθεσιμότητα των ταινιών.

*Θα είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα 10.00 με 01.00 με live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.''


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ