ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

"Ελλάδα… Ασφαλώς": Ταξιδιωτικό project ταξιδέψει φέτος στη Μυθική Πελοπόννησο και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. |
"Ελλάδα… Ασφαλώς": Ταξιδιωτικό project ταξιδέψει φέτος στη Μυθική Πελοπόννησο και στην Αργολίδα
Η Πελοπόννησος στις 6 ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις που δημιούργησε για τις φετινές οικογενειακές διακοπές η ομάδα του Ελλάδα… Ασφαλώς!

Οι καλοκαιρινές διακοπές του 2020 προβλέπονται σίγουρα διαφορετικές. Πλέοντας σε αχαρτογράφητα νερά και προσπαθώντας να λάβουν πολλές παραμέτρους υπόψη, οι ελληνικές οικογένειες και οι εργαζόμενοι γονείς καλούνται να «συν-ταιριάξουν» πολλά και ανόμοια κομμάτια ενός παζλ. Εν μέσω πανδημίας, και απαντώντας στις ανάγκες τους, τέσσερις βραβευμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παροχή εξατομικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών ένωσαν τις δυνάμεις τους και την εμπειρία τους. Σκοπός τους φέτος να παρέχουν τις εκλεκτές υπηρεσίες τους σε οικογένειες που επιθυμούν να ταξιδέψουν συνδυάζοντας ξεκούραση και χαλάρωση για τους ίδιους και την παρέα τους, ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά και τους φίλους τους στις ομορφιές της χώρας μας, με προσιτή πολυτέλεια και ιδιωτικότητα ξεπερνώντας τους περιορισμούς.

Διακοπές σχεδιασμένες για οικογένειες

Τι περιμένετε αλήθεια από το φετινό καλοκαίρι; Αναρωτιέστε πώς θα είναι οι διακοπές σας δεδομένων των περιοριστικών μέτρων; Πώς θα ξενοιάσουν τα παιδιά που έχουν κλειστεί τόσο καιρό στο σπίτι και πώς θα μπορέσουν να δουν τους κοντινούς τους φίλους; Εσείς πώς άραγε θα χαλαρώσετε μετά από μια τέτοια περίοδο υψηλών απαιτήσεων; Ή πώς θα συνεχίσετε να τηλε-εργάζεστε ενώ η υπόλοιπη οικογένεια κάνει διακοπές; Σας έλειψε -περισσότερο από όλα ίσως- οι εκδρομές στη φύση; Και πώς θα χαρείτε το ελληνικό καλοκαίρι με ανεξαρτησία, ιδιωτικότητα και πρωτίστως ασφάλεια;

Η ομάδα του Ελλάδα… Ασφαλώς σας προτείνει φέτος να ανακαλύψετε τη Μυθική Πελοπόννησο! Απολαύστε τις χρυσές αμμουδιές του Ιονίου εκεί που οι ελαιώνες συναντούν τη θάλασσα στη Μεσσηνία. Χαρείτε τη δροσιά του βουνού μέσα στα έλατα και παρασυρθείτε από τη μαγεία της φύσης στα ορεινά μονοπάτια της Αρκαδίας. Εξερευνήστε τον άγνωστο Κορινθιακό κόλπο και τα δελφίνια του στην πιο φιλική στα παιδιά εκδοχή του στην Κορινθία. Κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο στα κάστρα της νότιας Πελοποννήσου. Ανακαλύψτε τις πιο απόμερες φυσικές ομορφιές και τον πολιτιστικό πλούτο της μυθικής Αργολίδας. Κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά και ζήστε την αυθεντικότητα και την απλότητα στα χωριά της Μάνης και κάντε αυτό το καλοκαίρι ακόμα πιο διαφορετικό και αξέχαστο!

Όλα τα πακέτα είναι σχεδιασμένα από ταξιδιωτικούς συμβούλους με εμπειρία στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με την γνώση και την εμπειρία των οποίων η κάθε οικογένεια μπορεί να προσαρμόσει τις διακοπές της στην ηλικία των παιδιών και τα ενδιαφέροντα της παρέας. Σε όλες τις προτάσεις περιλαμβάνεται φιλική στις οικογένειες διαμονή με βασική παράμετρο την ιδιωτικότητα και μοναδικές private εμπειρίες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια ή μόνο για ενήλικες με παράλληλες δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Σεφ στο σπίτι, catering με τοπικές νοστιμιές, private πικ νικ με θέα, καλλιτεχνικές δράσεις στη φύση, φωτογράφιση με drones, αλλά και οργάνωση μετακινήσεων από επαγγελματία οδηγό είναι μόνο μερικές από τις πρόσθετες παροχές, που έχει σχεδιάσει η ομάδα του Ελλάδα... Ασφαλώς.

Ελλάδα... Ασφαλώς
Το καινοτόμο Project Ελλάδα…Ασφαλώς είναι μια συλλογική πρωτοβουλία 4 ταξιδιωτικών εταιρειών που συνεργάζονται ήδη στην παροχή υπηρεσιών, αλλά με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού, ανέπτυξαν κοινά ταξιδιωτικά πακέτα με υπηρεσίες που για πρώτη φορά απευθύνονται σε ελληνικό κοινό, αξιοποιώντας, όπως οι ίδιοι τονίζουν, τα «δυνατά» σημεία του καθενός.

“Για φέτος προτείνουμε την Πελοπόννησο, γιατί το ταξίδι με αυτοκίνητο και η ανεξαρτησία των μετακινήσεων είναι ζητούμενο. Η Πελοπόννησος συνδυάζει φυσική ομορφιά, πολιτισμικό πλούτο και ευκαιρίες για οικογενειακή διασκέδαση. Έχουμε όλοι καλή γνώση του τόπου και έμπιστους τοπικούς συνεργάτες, με τους οποίους παρέχουμε πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη «σωστή τιμή» με αξιοπιστία και ασφάλεια” εξηγεί ο Τάσος από την ΤRAVEL 12 αναφορικά με τους προορισμούς που έχουν επιλέξει και τις υπηρεσίες που έχουν συμπεριλάβει.

«Έχουμε επιλέξει για τη διαμονή βίλες ή αυτόνομες κατοικίες και μία πληθώρα exclusive δραστηριοτήτων, τις οποίες -πιστεύω ότι- οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν. Τις προσαρμόσαμε στα ενδιαφέροντά τους και σε προσιτές τιμές. Και επειδή είμαστε όλοι γονείς και εργαζόμενοι, γνωρίζουμε τις ανάγκες. Θα είναι όλα οργανωμένα για να είναι το ταξίδι… διακοπές και για τους γονείς», προσθέτει η Δάφνη από το DAPHNE’S CLUB.

“Η Πελοπόννησος, οι αυθεντικές εμπειρίες και η αληθινή επαφή με τη φύση είχαν την τιμητική τους από την αρχή”, αναφέρει ο Νίκος από την Greekly. “Η ιδιαίτερη περίοδος που όλοι βιώνουμε και οι πρώτες συζητήσεις με τους αγαπητούς συνεργάτες της ομάδας ανέδειξαν ότι τώρα πιο πολύ από ποτέ, πρέπει να εστιάσουμε στην αειφόρο κατεύθυνση του ποιοτικού τουρισμού”.

«Γνωριστήκαμε στα Tourism Awards 2018 όπου βραβευτήκαμε κι εκεί έπεσε ο σπόρος της μεταξύ μας συνεργασίας. Έχουμε κοινό αξιακό κώδικα και ως άτομα και ως εταιρείες. Πιστεύουμε στον τουρισμό που σέβεται το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και οικονομία, και στο αυθεντικό ταξίδι που θεραπεύει την ψυχή και το σώμα και ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς», συμπληρώνει η Ελένη από τη MAMAKITA.

Η ομάδα

TRAVEL 12
Ο αριθμός δώδεκα συμβολίζει την αρμονία, τη συμμετρία και την ολοκλήρωση, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των εξατομικευμένων ταξιδιών που σχεδιάζει και οργανώνει η Travel12. Οι ταξιδιώτες που μας εμπιστεύονται απολαμβάνουν τις ομορφιές και ανακαλύπτουν τον πολιτισμικό πλούτο της χώρας μας με τον πιο αυθεντικό τρόπο, μέσα από υψηλού επιπέδου βιωματικές εμπειρίες που αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα.

MAMAKITA:
Η www.mamakita.gr παρέχει premium και tailor made υπηρεσίες οικογενειακού ταξιδιού σε ελληνικούς προορισμούς. Bραβεύτηκε στα Tourism Awards του 2019 στην κατηγορία "Οικογενειακός Τουρισμός" και σήμερα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού ως φορέας που συμβάλλει στην διαμόρφωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη βάση της διαγενεακής προσβασιμότητας και της διαμόρφωσης μιας βιώσιμης «family-friendly» ταυτότητας.

GREEKLY Η Greekly είναι μια ταξιδιωτική κοινότητα ‘μιας στάσης’ που από το 2010 σχεδιάζει και υλοποιεί απόλυτα εξατομικευμένες εκδρομές για μικρές παρέες ή μεγάλες εταιρείες που συνδυάζουν α. outdoor δραστηριότητες, β. τρόπους για να απολαύσουμε την ψυχοσωματική μας ολότητα, γ. τέχνες κάθε μορφής & δ. αυθεντική γαστρονομία, με στόχο την ισορροπημένη και ποιοτική χρήση του πολύτιμου ελεύθερου χρόνου μας.

DAPHNES CLUB Το Daphne's Club είναι το γηραιότερο μέλος της ομάδας. Στα 25 χρόνια δραστηριοποίησής του στον ελληνικό τουρισμό περιλαμβάνονται πλήθος δράσεων, από τη λειτουργία ενός μικρού οικολογικού ξενοδοχείου στην Κορινθία, μέχρι τον ιστιοπλοϊκό και χειμερινό τουρισμό. Την ταυτότητά του χαρακτηρίζουν οι συνεχείς αναζητήσεις, η εξωστρέφεια, η ενεργή συλλογική δράση και οι ευρείες συνεργασίες.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ