ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ποιοι είναι οι "Αετοί της Εκπαίδευσης" στο Άργος για το 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |
Ποιοι είναι οι "Αετοί της Εκπαίδευσης" στο Άργος για το 2019
Ο φορέας «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» αναζητά κάθε χρόνο και συγκεντρώνει από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τις επαγγελματικές ιστοσελίδες και άλλους δικτυακούς τόπους τις αξιολογήσεις των πελατών κάθε οργανισμού ή επιχείρησης. 

Από τις συλλεγόμενες αξιολογήσεις και τις κριτικές πελατών στο διαδίκτυο υπολογίζει έναν σταθμισμένο μέσο όρο για κάθε εταιρία με μέγιστη βαθμολογία τους 10 βαθμούς και δημιουργεί έναν κατάλογο με τις εταιρίες κάθε κλάδου, όπως τις αξιολόγησαν οι πελάτες τους. 

Οι εταιρείες σε κάθε περιοχή που φροντίζουν τους πελάτες τους και παρέχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών ξεχωρίζουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Μια εταιρία διακρίνεται, εφόσον συγκεντρώσει τελική αξιολόγηση τουλάχιστον 8 βαθμών. Η επιτροπή αξιολόγησης δηλαδή αποτελείται από τους ίδιους τους πελάτες και οι νικητές δεν είναι απαραίτητα οι εταιρείες με τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς, αλλά οι εταιρείες από τις οποίες οι πελάτες είναι απλά ικανοποιημένοι.

Φέτος από τις αξιολογήσεις 29.658 εταιρειών σε πανελλήνια κλίμακα οι 27.000 εταιρείες δεν πληρούσαν τα κριτήρια διάκρισης, αφού η τελική αξιολόγησή τους ήταν κάτω από 8 βαθμούς. Για το χώρο της εκπαίδευσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι φέτος οι εταιρείες που διακρίθηκαν και έλαβαν τα 3 βραβεία στο Άργος ήταν:

1. Meli School of English Αγγλικά Μαγδαληνή Κ. Γιαννακούλη- Κουτσοπόδι 
με αξιολόγηση 9,3 / 10

2. Φροντιστήρια Άνοδος – Άργος 
με αξιολόγηση 8,6 / 10

3. Αυτενεργώ Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια - Άργος 
με αξιολόγηση 8,4 /10

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για το κοινό στην ιστοσελίδα www.aetoitisekpedeysis.eu καθώς και στη σελίδα www.facebook.com/aetoi.eu. Θέλουμε να συγχαρούμε τις εταιρίες αυτές γι’ αυτό το βραβείο, που είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς τους, η οποία αναγνωρίστηκε από ικανοποιημένους πελάτες που μιλούν θετικά γι’ αυτούς. Ειδικότερα την εταιρεία «Αυτενεργώ Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια», που είναι από τα λίγα σχολεία που κατάφεραν να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο, απόδειξη ότι η δραστηριότητά της ξεχωρίζει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ