ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μαρία Ράλλη: Διαφορετικό αλλά πολύ ενδιαφέρον το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2020

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Διαφορετικό αλλά πολύ ενδιαφέρον το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2020
Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 , Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό . Η γιορτή αυτής της ημέρας είναι διαφορετική. 

Οι συνθήκες μας καλούν και μας προκαλούν για διαφορετικές εκδηλώσεις και ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα ο ΔΟΠΠΑΤ , ως αρμόδιος φορέας ,καλείται να οργανώσει και να προσφέρει στους δημότες και στους επισκέπτες ψυχαγωγία , διασκέδαση , θέαμα με νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις. 

Έτσι , λοιπόν, τη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής την αναλαμβάνει το τμήμα των κρουστών της Φιλαρμονικής του ΔΟΠΠΑΤ , παρουσιάζοντας ένα ζωντανό ταξίδι με το τρενάκι της πόλης. 

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2020 , αφού έχουμε ήδη προσκαλέσει και έχουν γίνει συναντήσεις εργασίας με το Πανεπιστήμιο μας , με φορείς , με συλλόγους , με τα τοπικά συμβούλια και φυσικά με το ανθρώπινο καλλιτεχνικό δυναμικό του Δήμου μας , με σκοπό την ανταλλαγή και κατάθεση προτάσεων. 

Όλη αυτή η διαδικασία από πλευράς του Δημοτικού Οργανισμού έδειξε τη διάθεση συνεργασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την ευθύνη που έχουμε ως φορέας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. 

Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε όλοι υγιείς και μπορούμε μεθοδικά και στοχευμένα να δουλεύουμε και να σχεδιάζουμε το διαφορετικό , αλλά πολύ ενδιαφέρον πολιτιστικό καλοκαίρι 2020. Μας λυπεί , όμως το γεγονός ότι η παρουσίαση της σημερινής εκδήλωσης έδειξε το εντελώς διαφορετικό πνεύμα από αυτό του οργανισμού (της συνεργασίας και της σύμπνοιας) κάποιων , κυνηγώντας τις εντυπώσεις και τη δημοσιότητα. 

Κάποιες από τις ιδέες τις οποίες εισηγηθήκαμε ταυτίζονται και πλησιάζουν ιδέες και προτάσεις που δεχτήκαμε. Οι ιδέες δεν προέρχονται από παρθενογένεση και ούτε έτσι πρέπει να χρησιμοποιούνται. Πολλές προτάσεις τυγχάνει συγχρόνως να τις σκέπτονται και να τις εκφράζουν πολλοί. 

Η παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων δεν θα είναι για εμάς ένας αγώνας ποιος θα βγει νικητής από τις προτάσεις, θα είναι ένας αγώνας για να βγει νικητής η πόλη μας , ο Δήμος μας και οι άνθρωποι του. Δεν θα κρατήσουμε αυτή την αντίδραση. 

Ας κρατήσουμε το μήνυμα που μας διδάσκει η μουσική και λέει ότι η μουσική ενώνει ανθρώπους και λαούς , η μουσική μας ολοκληρώνει σαν προσωπικότητες και μας κάνει πιο δυνατούς στο μυαλό και στη ψυχή....

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ