ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Συνεδριάζει δια περιφοράς με 6 επείγοντα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
Συνεδριάζει δια περιφοράς με 6 επείγοντα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο
Εκτάκτως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου ) και από ώρα 12:00 με 13:00 ,  για λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα: 

1ο θέμα Επί εισήγησης για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας χωρίς δημοπρασία. , έμπροσθεν καταστημάτων. 

2ο θέμα Επί εισήγησης για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας με δημοπρασία στις παραλίες Καραθώνα, Κονδύλι Δρεπάνου , Πλάκα Δρεπάνου και εντός του Τολού . 

3ο θέμα Επί εισήγησης για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας με δημοπρασία στη Ψιλή Άμμο Τολού. 

4ο θέμα Επί αιτήσεως ΟΤΕ για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης και για τοποθέτηση καμπινών σε κοινόχρηστους χώρους της Κοιν.Ναυπλίου . 

5ο θέμα Περί έγκρισης του αρ.1/2020 πρακτικού συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. 

6ο θέμα Περί έγκρισης της 13ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού. 

Το κατεπείγον της συζήτησης των τριών πρώτων θεμάτων απορρέει από την ύπαρξη καταληκτικής προθεσμίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης αιγιαλού και παραλίας, για το τέταρτο θέμα το κατεπείγον απορρέει από το γεγονός ότι η αιτούμενη από τον ΟΤΕ άδεια διέλευσης αφορά το σημείο του υπό εξέλιξη έργου του κόμβου , για το πέμπτο θέμα το κατεπείγον οφείλεται στο γεγονός ότι επίκειται συζήτηση σε διοικητικό δικαστήριο της προσφυγής που αφορά το πρακτικό της Επιτροπής και για το έκτο θέμα το κατεπείγον συνίσταται στην αναγκαιότητα για άμεση διάθεση των συγκεκριμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού. 

Παρακαλούνται όπως οι Σύμβουλοι αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων στο email αποστολής της πρόσκλησης ή με μήνυμα κινητής τηλεφωνίας στον κ. Πρόεδρο , κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ