ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Audio Tour Guide: Μυθικοί ήρωες σας ξεναγούν στην αρχαία ιστορία και τα μνημεία της Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
Audio Tour Guide: Μυθικοί ήρωες σας ξεναγούν στην Αρχαία Επίδαυρο
O Τάσος Κρέτσης από την Επίδαυρο ολοκλήρωσε με επιτυχία μια εφαρμογή που από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της έχει κερδίσει το κοινό που την εγκατέστησε. Σε εποχές οικονομικής και υγειονομικής κρίσης ένα νέο προϊόν προσφέρει μια διαφορετική μοναδική εμπειρία και όλες τις σύγχρονες ανάγκες στον ταξιδιώτη.


Κατεβάστε την εφαρμογή Audio Tour Guide και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ξενάγησης και ένα ταξίδι στην αρχαία ιστορία και τα μνημεία της.
Η Audio Tour Guide Experiences σας ξεναγεί μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα).

Μπορείτε να απολαύσετε έναν ήρεμο περίπατο στα αξιοθέατα και να περιηγηθείτε ξεκούραστα με τον προσωπικό σας ακουστικό-ξεναγό. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τα κείμενα της ξενάγησης έχουν συνταχθεί από διπλωματούχο ξεναγό. Σκοπός της Audio Tour Guide Experiences είναι να παρέχει ένα άρτιο ακουστικό υλικό για να μην σας λείψει τίποτα σε σχέση με μία ξενάγηση φυσικού προσώπου.

Ακόμα και αν δεν διαθέτετε ακουστικά για να ακούσετε την ξενάγηση μας, μπορείτε ακόμα να βιώσετε αυτή τη διαφορετική εμπειρία ξενάγησης μέσα από τα κείμενα μας, τα οποία διατίθενται μαζί με το ακουστικό υλικό, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Κλείστε τα δεδομένα/wifi κατά τη διάρκεια της ξενάγησης σας και απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία, χωρίς επιπλέον πιθανές χρεώσεις.

Ξεναγηθείτε μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, έχοντας ελευθερία κινήσεων. Διαλέξτε έναν ήρωα-μυθικό πρόσωπο για ξεναγό και ζήστε το ταξίδι στην αρχαιότητα.
Γνωρίστε και ενημερωθείτε για όλα τα ιστορικά σημεία της περιοχής που επισκέπτεστε, πέρα από τον αρχαιολογικό χώρο της ξενάγησης. Ανακαλύψτε την ευρύτερη περιοχή και την εξέλιξη της μέσα στο χρόνο.

Η Audio Tour Guide Experiences σας εύχεται να έχετε μία όμορφη εμπειρία ξενάγησης. Απολαύστε την!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ