ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

"Διηγήματα Εγκλεισμού" ...και κάτι δημιουργικό που προέκυψε από τον εγκλεισμό! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. |
"Διηγήματα Εγκλεισμού" ...και κάτι δημιουργικό που προέκυψε από τον εγκλεισμό! (βίντεο)
Ο Κυριάκος Σάμιος, ενεργό και δημιουργικό μέλος και υπεύθυνος της θεατρικής ομάδας του συλλόγου "Οι φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο - Θεατροδρόμιο", μοιράζεται μαζί μας μια όμορφη και δημιουργική εκδοτική προσπάθεια, και μας στέλνει το μήνυμά του!


Τα Διηγήματα του Εγκλεισμού

Ξαφνικά και αναπάντεχα ο αγέρας της πανδημίας εισβάλλει από το μισάνοιχτο παράθυρο της καθημερινότητας. Παλλόμενη η βραχνή φωνή του τηλεγραφήματος τινάζει τη σκόνη του χρόνου. Εν μέσω νεφών τρυπώνει από τις κουρτίνες της καραντίνας, παίρνει τη μορφή διηγήματος και ξετρυπώνει φωναχτές ένοχες σκέψεις οι οποίες αναζωπυρώνουν τη σπίθα εσωτερικής ιχνηλάτησης.


Το τηλεγράφημα με βραχνή φωνή έχει αποδέκτη τον άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας και το ανταμώνει κανείς στον αξιόλογο κύκλο των διηγημάτων εγκλεισμού.

Το γεγονός της συνεύρεσης μου με εξαιρετικούς συγγραφείς με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συγχαίρω την πρωτοβουλία των εκδόσεων Άπαρσις.

Ελπίζω κι εύχομαι η περιπλάνηση σας στις σελίδες του συλλογικού έργου, να σας απεγκλωβίσει και να σας ταξιδέψει ευχάριστα!

Με εκτίμηση,
Κυριάκος Σάμιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ