ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. | |
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας
Τελευταίες προετοιμασίες σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, που ετοιμάζονται να υποδεχτούν από τα μέσα Ιουνίου και μετά τους ξένους τουρίστες. Επιχειρήσεις που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τουριστικό προϊόν θεωρούν ότι και φέτος η Ελλάδα θα κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ την ίδια ώρα τις πόρτες τους έχουν ήδη ανοίξει εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας.


Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται εμβληματικές ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας καθώς η ημερομηνία επαναλειτουργίας τους πλησιάζει.

Το Costa Navarino, το στολίδι της Μεσσηνίας, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες και αστέρες από το χώρο της 7ης τέχνης, της μουσικής και του αθλητισμού ανοίγει τις πύλες του στις 19 Ιουνίου.

Τo Costa Navarino σκέφτεται να πάει ένα βήμα πιο πέρα τα υγειονομικά πρωτόκολλά δημιουργώντας εάν μικρό ιατρικό κέντρο μέσα στο ξενοδοχείο.

Στο γνωστό ξενοδοχείο όχι μόνο δεν χάθηκαν θέσεις εργασίας, αλλά έγιναν προσλήψεις επιπλέον προσωπικού για να νιώσουν οι πελάτες πιο ασφαλείς.

Στην καρδιά της πόλης, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, με θέα τον Παρθενώνα, το Saint George Lycabettus, από την 1η Ιουνίου έχει ανοίξει για να υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του.

Στις 18 Ιουνίου θα ανοίξει τις πόρτες του και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την κοιτίδα του αρχαίου πολιτισμού την Επίδαυρο.

Και το Amanzoe είναι έτοιμο να ακολουθήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας που είναι απαραίτητοι εν μέσω πανδημίας.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι με αυστηρό πρωτόκολλο ωστόσο οι επιχειρηματίες διαβεβαιώνουν τους τουρίστες πως και θα περάσουν καλά αλλά θα μείνουν και ασφαλείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ