ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας τίμησε τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας τίμησε τον προστάτη της Απόστολο Παύλο
Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου

Στις 28 Ιουνίου 2020 παραμονή του εορτασμού του Απόστολου των Εθνών Παύλου τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου Αγίας Παρασκευής «Τσέλου».
Τον εσπερινό παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος, το Δ.Σ. και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας.
Προηγήθηκαν στις 24 Ιουνίου 2020 η εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Δ.Α Αργολίδας με τη συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπλίου και στις 27 Ιουνίου 2020 η ποδηλατοπορεία από Ναύπλιο προς Πλάκα Δρεπάνου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση ποδήλατου ενώ παράλληλα έγινε λαχειοφόρος αγορά με την κλήρωση ενός (1)ποδηλάτου , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά καρδιογράφου για το ίδρυμα ευγηρίας Μαρίας Ράδου.
Έτσι με τον σημερινό εορτασμό του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας ολοκλήρωσε τους τριήμερους εορτασμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ