ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Στα "κάγκελα" οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων στο Ναύπλιο - Τι απαντά ο Πέτσας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | |
Στα "κάγκελα" οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων στο Ναύπλιο - Τι απαντά ο Πέτσας (βίντεο)
Η νέα απόφαση του υπουργείου οδήγησε στην ακύρωση όλων των κρατήσεων που είχαν γίνει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια 12μηνης λειτουργίας.


«Σφαλιάρα» ήταν για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματιών 12μηνης λειτουργίας η αλλαγή της απόφασης από το υπουργείο Τουρισμού, που αντί για 1η Ιουνίου, όπως είχε αρχικώς προαναγγελθεί, τελικά θα ανεβάσουν τα ρολά τους στις 15 του μηνός. Άμεση ήταν η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, στο ζήτημα που προέκυψε.

Η νέα απόφαση του υπουργείου οδήγησε στην ακύρωση όλων των κρατήσεων που είχαν γίνει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δηλώνει στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, o πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Ναυπλίου, Κώστας Μιχόπουλος.

«Γνωρίζαμε ότι 1η Ιουνίου θα ανοίγαμε. Είχαμε κάνει τις προετοιμασίες μας και ξαφνικά το Σάββατο, νέο ΦΕΚ του υπουργείου εξαιρεί μόνο τα δικά μας ενοικιαζόμενα δωμάτια και μας πηγαίνει για τις 15 Ιουνίου, παρ’ ότι είμαστε 12μηνης λειτουργίας», επισημαίνει.

«Δεν είμαστε εποχικά ξενοδοχεία. Υπάρχει ένα μπέρδεμα ανάμεσα στα υπουργεία, όπου έχουν μπλέξει τους ΚΑΔ. Σαν αιτία μας είπαν ότι γίνεται για λόγους αποφυγής συνωστισμού. Είναι τραβηγμένο», πρόσθεσε.

Πέτσας: Θα δούμε το ζήτημα


«Όπου υπάρχει ζήτημα, είμαστε εδώ να το δούμε και να το διορθώσουμε», δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, από την ίδια εκπομπή.

«Αντίστοιχα φαινόμενα ίσως υπάρχουν και σε άλλες περιοχές, οπότε θα το δούμε», δεσμεύτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ