Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Κορυφώνεται η αγωνία στην δίκη της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | | | | |
Κορυφώνεται η αγωνία στην δίκη της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας
Με μεγάλη αγωνία αναμένεται η συνέχεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, καθώς η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη θα απολογηθεί.

Η 42χρονη χήρα του θύματος, η οποία τον Δεκέμβριο του 2016 καταδικάστηκε σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στις 10 Ιουνίου θα σπάσει τη σιωπή της, ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου.

Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να πει τη δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται, αφού επιδιώκει μια ευνοϊκότερη ποινή, αλλά κυρίως να σπάσει τα ισόβια. Η 42χρονη φαίνεται πως εξακολουθεί να διακηρύσσει την αθωότητά της, επιμένοντας ότι «ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο», ακυρώνοντας έτσι για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015.

Εξάλλου, η πλευρά της ισχυρίζεται ότι ο Θανάσης Λάμπρου έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, κάτι που επιδίωξε να αποδείξει μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε και της δολοφονίας του άτυχου 42χρονου. Μάλιστα, σε παλιότερη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, προκειμένου να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εξαιτίας της μανιοκατάθλιψης, από την οποία, όπως ισχυρίζονται, βασανιζόταν.

Φως σε σκοτεινά σημεία

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό συνεχίζεται για περισσότερο από έναν χρόνο (!), σε μια προσπάθεια να πέσει φως σε σκοτεινά σημεία της πολύκροτης υπόθεσης και τώρα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.

Πηγή: newsbreak.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ