ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Με επιτυχία η ποδηλατοπορεία από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | |
Με επιτυχία η ποδηλατοπορεία από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας
Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου Ποδηλατοπορεία από Ναύπλιο προς Πλάκα Δρεπάνου.

Σκοπός της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση ποδηλάτου ενώ παράλληλα έγινε και λαχειοφόρος αγορά με την κλήρωση ενός ποδηλάτου , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά καρδιογράφου για το ίδρυμα ευγηρίας Μαρίας Ράδου.
Η ποδηλατοπορεία πραγματοποιήθηκε με αρκετά μεγάλη συμμετοχή ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
24 Ιουνίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Απόστολο Παύλο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Δ.Α Αργολίδας με τη συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπλίου.
Στις 28 Ιουνίου 2020 παραμονή του εορτασμού του Απόστολου των Εθνών Παύλου και ώρα 20.00 η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας διοργανώνει Πανηγυρικό Εσπερινό ο οποίος θα τελεστεί στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου Αγίας Παρασκευής «Τσέλου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ