ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο

Στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας αποφάσισε στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Δ.Ο.Ε. για το πολυνομοσχέδιο της παιδείας να πραγματοποιήσει 3ωρη στάση εργασίας (διευκολυντική) για τις 3 πρώτες ώρες της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 επί πλέον της στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε, που έχει προκηρυχθεί για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού της 9ης Ιουνίου 2020.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου ο Σύλλογος θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας στις 13:00.

Οι συνάδελφοι που θα δηλώσουν και τις δύο 3ωρες στάσεις, κάνουν 24ωρη απεργία. Επίσης οι συνάδελφοι μπορούν να επιλέξουν μία από τις δύο 3ωρες στάσεις εργασίας. 

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Βουλή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο(Τριών Ναυάρχων) στην οποία καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας,τους Συλλόγους Γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ