ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Άνοδος της θερμοκρασίας - Έρχεται μίνι καύσωνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | | | |
Άνοδος της θερμοκρασίας - Έρχεται μίνι καύσωνας
Ξεκινάει να «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος και στην Αργολίδα που αναμένεται να φθάσει την Τρίτη και την Τετάρτη ακόμη και στους 38 βαθμούς Κελσίου, σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Για σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλός με τοπικά υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ σποραδικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 34 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ