ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Δημήτρης Κωστούρος: Η διαρκής βελτίωση είναι ο στόχος - Δεν αφήνουμε απορρίμματα εκτός κάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος: Η διαρκής βελτίωση είναι ο στόχος - Δεν αφήνουμε απορρίμματα εκτός κάδων
Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η υπηρεσία καθαριότητας σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Η συνεργασία των πολιτών είναι απολύτως απαραίτητη.

Δεν αφήνουμε απορρίμματα εκτός κάδων. Όπως αναφέρει ο κανονισμός αν δεν υπάρχει χώρος στον κάδο ή στους κάδους να τοποθετήσουμε μέσα την σακούλες των απορριμμάτων, τηλεφωνούμε στο 2752 021761 έτσι ώστε να έρθουν να τα παραλάβουν και επίσης δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα δίπλα στους κάδους.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου που ζούμε αρκεί να νοιώσουμε ότι σπίτι μας δεν είναι μόνο μέσα στα τετραγωνικά του σπιτιού μας.

Όλοι αναζητούμε τα δικαιώματα που απορρέουν από νόμους και κανόνες. Μαζί με τα δικαιώματα όμως υπάρχουν και υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, με αποκλειστικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, την ευαισθησία για το περιβάλλον και το προνόμιο που έχουμε όλοι να μείνουμε σ’αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Είναι υποχρέωση μας να μιλάμε μεταξύ μας και να προτρέπουμε τους άλλους να μην αφήνουν τα απορρίμματα εκτός κάδων, να παίρνουν τηλέφωνο και να κλείνουν ραντεβού για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων επιπλέον ειδών υγιεινής στρωμάτων κλπ.

Να μην πετάμε απορρίμματα από το παράθυρο του αυτοκινήτου ,να προσέχουμε τις παιδικές χαρές που πηγαίνουν τα παιδιά μας να μην έχουν αποτσίγαρα, ακόμη και να μην επιτρέπουμε σε ανθρώπους με κατοικίδια να μπαίνουν σε παιδικές χαρές ή σε ενήλικες να βρίσκονται εντός των παιδικών χαρών χωρίς να συνοδεύουν κάποιον παιδί.

Ποιος νομιμοποιείται να πετάει αντικείμενα και σκουπίδια στην παραλία , στο δρόμο , στην πλατεία ή όπου αλλού σε περίπτωση που δε βρει καδάκι να υπάρχει δίπλα του; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Πως είναι δυνατόν να δικαιολογούμε όλους αυτούς οι οποίοι πετάνε τα σκουπίδια τους όπου νομίζουν ότι «διευκολύνονται» ενώ κανονικά θα έπρεπε να καταδικάσουμε αυτή την ενέργεια;
Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε δίπλα σε κάδους το Σάββατο το βράδυ να έχουν βγάλει οι αγαπητοί μας γείτονες τη μισή επίπλωση του σπιτιού τους κι εμείς να λέμε γιατί δεν τα μάζεψε η καθαριότητα;

Υποστηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια της καθαριότητας για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα του τόπου μας.

Η διαρκής βελτίωση είναι ο στόχος , αυτό όμως γίνεται με μία συμμαχία όλης της κοινωνίας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Υποστηρίζουμε τον καθημερινό αγώνα της υπηρεσίας καθαριότητας. Γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ