ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Πρεμιέρα σήμερα για τα ξενοδοχεία στην πόλη του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | |
Πρεμιέρα σήμερα για τα ξενοδοχεία στην πόλη του Ναυπλίου
Σε νέους ρυθμούς κινείται η χώρα την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, καθώς εισερχόμαστε στην πέμπτη φάση της άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό. 
Άνοιξαν τα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας, ενώ στις 15 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν και τα εποχικά. Λαμβάνοντας υπόψη την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε, η Ελλάδα φαίνεται ότι οδεύει προς αυτή την επανεκκίνηση με ασφάλεια.
Στην ΚΥΑ περιλαμβάνονται τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ισχύσουν για τα ξενοδοχεία. Ειδικότερα, με την προς δημοσίευση ΚΥΑ θεσπίζεται σήμα πιστοποίησης με τον τίτλο «Health First», το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020.
Παράλληλα, αναφέρεται πού και πότε είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας με την υποσημείωση πως το προσωπικό υπηρεσίας υποδοχής μπορεί να φορά και προσωπίδα
Για τις αναχωρήσεις, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο πρωτοκόλλων είτε δηλαδή του κανονικού καθαρισμού και αναμονής μίας ημέρας πριν το δωμάτιο διατεθεί σε πελάτη ή σχολαστικός καθαρισμός – απολύμανση στις επίμαχες επιφάνειες δωματίου και μπάνιου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ