ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Επιστολή διαμαρτυρίας για περικοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το Άργος προς τη Νέα Κίο και αντίστροφα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. | | | | |
Επιστολή διαμαρτυρίας για περικοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το Άργος προς τη Νέα Κίο και αντίστροφα
Σε άρθρο σας δημοσιεύσατε την επιστολή του δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Γεωργόπουλου, σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ. Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την ίδια ανησυχία για τη δραματική περικοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το Άργος προς τη Νέα Κίο και αντίστροφα.

Δυστυχώς στη μετά κορωνοϊό εποχή και μετά την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων - εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο Νέας Κίου- η μετακίνησή μου προς και από την εργασία μου είναι εξαιρετικά δυσχερής και οικονομικά δυσβάστακτη, αφού δεν εκτελείται το δρομολόγιο ΑΡΓΟΣ-Ν.ΚΙΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ των 7.00 π.μ., ούτε το δρομολόγιο ΝΑΥΠΛΙΟ-Ν.ΚΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ των 2.00μ.μ. Και βέβαια, τώρα ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά, ωστόσο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο, θα μου είναι αδύνατο, αν εξακολουθήσει η περικοπή δρομολογίων, να καλύψω το κόστος μετακίνησης με άλλα μεταφορικά μέσα (ταξί).

Και απορώ: Είναι επιτρεπτό να μην εξυπηρετούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά γενικότερα και οι πολίτες της συγκεκριμένης περιοχής, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Και ποιο το νόημα του όρου Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Και επιπλέον, με ποιο σκεπτικό πραγματοποιούνται αρκετά δρομολόγια από Άργος προς Ναύπλιο μέσω Τίρυνθας, αλλά κανένα μέσω Νέας Κίου; Άραγε δεν είμαστε όλοι οι πολίτες ισότιμοι και με τα ίδια δικαιώματα;

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση
Αργυροπούλου Ελένη, Εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Νέας Κίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ