ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Σπάρτη: Διασυλλογική άσκηση τηλεπικοινωνιών εκτάκτων αναγκών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. |
Σπάρτη: Διασυλλογική άσκηση τηλεπικοινωνιών εκτάκτων αναγκών
Στη διασυλλογική άσκηση τηλεπικοινωνιών εκτάκτων αναγκών που πραγματοποίησε στην Σπάρτη ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νομού Λακωνίας, στον εξωτερικό χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας, παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Οι ραδιοερασιτέχνες, χρησιμοποίησαν τον εξοπλισμό τους για να επικοινωνήσουν με άλλους ραδιοερασιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και να ελέγξουν την ετοιμότητά τους για απρόσκοπτη επικοινωνία, σε περίπτωση που έκτακτες συνθήκες το επιβάλλουν.
 Στην άσκηση ετοιμότητας παρευρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο αναπληρωτής προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λακωνίας Παναγιώτης Κουλογεωργίου, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας πύραρχος Γιώργος Αλικάκος και ο διοικητής της Π.Υ. Σπάρτης αντιπύραρχος Διαμαντής Τσολομίτης.

Μετά το τέλος της άσκησης ο αντιπεριφειάρχης δήλωσε:

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις και την προσήλωση των ανθρώπων αυτών, αλλά και τις δυνατότητες επικοινωνίας μέσω των ερτζιανών. Ευχαριστώ τους Ραδιοερασιτέχνες Λακωνίας, γιατί ως ομάδα έχουν ανταποκριθεί άμεσα και ενεργά στις προσκλήσεις μας, στο Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να διαθέσουν τα μηχανήματά τους και τα μέλη τους στη διάθεσή μας, εφόσον παραστεί ανάγκη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ