ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Σοβαρό πρόβλημα σε Κοινότητες του Δήμο Ερμιονίδας που δεν εξυπηρετούνται από το ΚΤΕΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
Σοβαρό πρόβλημα σε Κοινότητες του Δήμο Ερμιονίδας που δεν εξυπηρετούνται από το ΚΤΕΛ
Επιστολή στον Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στο Δήμο Ερμιονίδας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε, Έχοντας ιδίαν αντίληψη του Θέματος αλλά και έπειτα από έντονες οχλήσεις και ομόφωνες αποφάσεις των Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας, σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό μας σχετικά με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Δήμο μας στην μετά — κορωνοϊό εποχή.

Σημειώνω πως Κοινότητες όπως τα Δίδυμα δεν έχουν καμία πλέον επικοινωνία αφού κανένα δρομολόγιο λεωφορείου δεν εξυπηρετεί την εν λόγω Κοινότητα.

Αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματά μας αφού οι γραμμές του ΚΤΕΛ επί σειρά ετών κάλυπταν τις ανάγκες μετακίνησης πολλών πολιτών του Δήμου μας οι οποίοι δεν είχαν δυνατότητα να μετακινηθούν με άλλα μέσα.

Αφού λάβετε υπόψη τις παλαιότερες οχλήσεις του Δήμου Ερμιονίδας για το θέμα, την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση των Κοινοτήτων του Δήμου μας από το κέντρο, παρακαλώ να μας απαντήσετε, πως εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αργολίδας, καθώς και για ποιο λόγο Κοινότητες όπως τα Δίδυμα παραμένουν χωρίς κάλυψη δρομολογίων από την εταιρεία σας.

Το θέμα θεωρείται μείζονος σημασίας και παρακαλώ όπως άμεσα μας ενημερώσετε σχετικά και επιληφθείτε για συντομότερο δυνατό, επίλυση των προβλημάτων.

Δήμαρχος Ερμιονίδας
Γιάννης Γεωργόπουλος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ