ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ιδρύεται νέο ΕΠΑΛ στο Δήμο Γορτυνίας με έδρα την Στεμνίτσα και με ειδικότητες, Διοίκηση Επιχειρήσεων και εφαρμοσμένων τεχνών.

-Με 20 καινούργια ασθενοφόρα θα ενισχυθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου το επόμενο χρονικό διάστημα.

-Την διακήρυξη για κτίριο στην Τρίπολη που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε η οικονομική επιτροπή και μάλιστα ομόφωνα.

-Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, οι θέσεις του ΚΚΕ, είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Καλαμάτα.

-Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης με απόφαση της Ι. Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης λόγω της Πανδημίας του Covid-19.

-Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 R ταρακούνησε την Κορινθία με επίκεντρο τις Αλκυονίδες.

-Ξεκίνησε η επαναλειτουργία των Σπηλαίων Διρού Μάνης Λακωνίας. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

-Πολιτιστική Διαδρομή  ένα ταξίδι από τις αρχαίες στις σύγχρονες πόλεις, προτείνει το Διάζωμα. Η πολιτιστική αυτή διαδρομή είναι μία πολυεπίπεδη πολιτιστική πρόταση Τουρισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου , που θα περιλαμβάνει 8 αστικά κέντρα.

-Την Κόρινθο, το Άργος, τη Νεμέα, την Τρίπολη, τη Μεγαλόπολη ,Τη Μεσσήνη , τη Σπάρτη και την Πύλο, με μία διαχρονική ιστορική και πολιτιστική συνέχεια και θα επιχειρήσει να αναδείξει τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ