ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Ναύπλιο: Ο ΔΟΠΠΑΤ μας καλεί να κάνουμε την πιο μεγάλη ποδηλατοβόλτα της πόλης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Ο ΔΟΠΠΑΤ μας καλεί να κάνουμε την πιο μεγάλη ποδηλατοβόλτα της πόλης!
Σήμερα μια βόλτα με ποδήλατο προσαρμοσμένη στις συνθήκες της επανένταξης μας στην καθημερινότητα, μας χαλαρώνει, γιατί συνδυάζει την άθληση με την ευχαρίστηση. Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα ποδηλάτου (03/06/2020), ο ΔΟΠΠΑΤ μας καλεί όλους, να πάρουμε τα ποδήλατά μας, να φορέσουμε τα κράνη μας και να κάνουμε την πιο μεγάλη ποδηλατοβόλτα της πόλης!

Μας προκαλεί να μαζέψουμε πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα να βγάλουμε φωτογραφία, να την ανεβάσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram) βάζοντας ως ετικέτα (hashtag) τη λέξη #doppat και θα πάρουμε μέρος σε κλήρωση, διεκδικώντας ένα ποδήλατο.
Στόχος της δράσης είναι πρωτίστως η εξοικείωση με την ποδηλασία και η προαγωγή του ποδηλάτου ως μέσου ασφαλούς και φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης, καθώς η ποδηλασία συντελεί τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Σήμερα οι συνθήκες επιβάλλουν να είναι ο καθένας χωριστά και οικογενειακά, θα ήταν τέλειο την επόμενη φορά με ή δίχως αφορμή να πάμε όλοι μαζί παρέα!

Ο ΔΟΠΠΑΤ θέλει τους δημότες συμμέτοχους σε δράσεις και εκδηλώσεις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ