ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τι συζήτησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με τον Ι. Μαλτέζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | | |
Τι συζήτησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με τον Ι. Μαλτέζο
Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης,  ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συναντήθηκαν την Δευτέρα 25 Μάιου 2020 ,με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων εναντία του κορωνοϊου , με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ Ιωάννη Μαλτέζο .

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορωνοϊου όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας .

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή , των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ και των πολιτών από την πρωτόγνωρη κρίση της επιδημίας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση καθώς και την δέσμευση του για συνεργασία με όλους τους φορείς , σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας Αργολίδας .



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ