ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη για το Κίνημα Αλλαγής στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | |
Τηλεδεσιασκέψεων συνέχεια για το Κίνημα Αλλαγής
Στα πλαίσια των οργανωτικών διεργασιών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και προκειμένου να ενημερώνει αποτελεσματικά & συμμετρικά τους πολίτες με την φυσική παρουσία ήδη ενημερωμένων στελεχών, έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας τηλεδιασκέψεις σ’ όλη την Ελλάδα.

Την Δευτέρα 1/6 πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα με πρωτοβουλία του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη συντονιστή τον γραμματέα της Ν.Ε.Αργολίδας και συμμετοχή 26 από τα θεσμικά στελέχη & του βουλευτή του νομού Ανδρ. Πουλά, εποικοδομητική 4ωρη τηλεδιάσκεψη με ενημέρωση & συζήτηση για την προγραμματιζόμενη για το φθινόπωρο πολιτική συνδιάσκεψη του Πα.Σο.ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Επίσης την Τρίτη 2/6 πραγματοποιήθηκε πανελλαδική, με οργανωτική πρωτοβουλία του εκπροσώπου τύπου Παύλου Χρηστίδη συντονιστή τον Παν. Βλάχο & συμμετοχή 79 στελεχών από όλες τις Ν.Ε., υποδειγματική τηλεδιάσκεψη-σύσκεψη περισσοτέρων των 4 ωρών για την βέλτιστη προώθηση των εποικοδομητικών πολιτικών προτάσεών μας που κυοφορούντο ακόμη & εν μέσω πανδημίας.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
Λεων Ζ Κουτσογιάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ