ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Κάνοντας καγιάκ πάνω από τη «Βυθισμένη Πολιτεία» της Επιδαύρου (βίντεο )

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. | | |
Κάνοντας καγιάκ πάνω από τη «Βυθισμένη Πολιτεία» της Επιδαύρου (βίντεο )
Σε απόσταση αναπνοής από την παραλία “Καλυμνιός”, στην ακτή της Επιδαύρου και σε βάθος μόλις 2 μέτρων απλώνεται η “βυθισμένη πολιτεία”.


Μυκηναϊκοί τάφοι, τείχη, θεμελιώσεις κτιρίων, αμφορείς και τμήματα πλακόστρωτων φαίνονται πεντακάθαρα μέσα από τα καταγάλανα νερά, είτε περνώντας με βάρκα είτε κολυμπώντας.

Σε κάποια σημεία σώζεται ακόμα και ο αρχαίος λιμενοβραχίονας. Το εντυπωσιακό κτίριο με τις κυλινδρικές κατασκευές που παραπέμπουν σε αποθηκευτικούς χώρους προϊόντων.Κάποτε φαίνεται ότι ήταν λιμενική εγκατάσταση ή εμπορικός σταθμός

Μια ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία μπορούν ζήσουν όσοι το επιθυμούν στην Επίδαυρο και αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να κωπηλατήσουν ή και να βουτήξουν με μάσκα και να κολυμπήσουν στην κυριολεξία μέσα στην... ιστορία.

H Tribal kayak Argolida πραγματοποιεί ταξίδια στην Ιστορία και τον Πολιτισμό με αφετηρία την 1η πρωτεύουσα της Ελλάδας και τερματισμό στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου που βρίσκεται κοντά στο μεγαλύτερο ιερό της Αρχαιότητας, στο ιερό του Ασκληπιού.

Η Tribal kayak Argolida δραστηριοποιείται στα:
-Θαλάσσιο kayak στις παραλίες του Αργοσαρωνικού
-Ποδήλατο βουνού & περπάτημα στα χνάρια του αρχαίου μονοπατιού
-Κατάδυση στη Βυθισμένη Πολιτεία

Πληροφορίες:Tribal Kayak Argolida-Peloponnese-Greece
Tribal kayak tours -Outdoor activities
Afxediou 7 ligourio Argolidas-Peloponneece -Greece, Επίδαυρος
0030-6974580898, 0030-6974580898
info@seakayak-argolida.gr

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο από την μοναδική εμπειρία στην Επίδαυρο και την βυθισμένη πολιτεία όπως παρουσιάσθηκε από την εκπομπή του OPEN "Τώρα...οτι συμβαίνει" όπου μίλησε ο Γιώργος Παυλόπουλος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ