ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας, μαζί με άλλους παραγωγικούς φορείς που διοργανώθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, κατά την διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαγενάς κατάθεσε στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, υπόμνημα με τις προτάσεις μας - θέσεις μας. 

Το ίδιο υπόμνημα έχει αποσταλεί στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα. Κράτσα- Τσαγκαροπούλου Ρόδη και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση προς ενημέρωσή τους. 
Στη συνάντηση ακόμα συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού καθώς και σε ποια προγράμματα της Περιφέρειας θα μπορούσαν να ενταχθούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να πάρουν μια ανάσα από το θολό οικονομικό τοπίο που επικρατεί.

Πλην του Προέδρου Γεώργιου Βαγενά συμμετείχαν και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, ο κ. Γιώργος Λευκαδίτης και ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Εκ της Ομοσπονδίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ