ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μάνη Λακωνίας πραγματοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Συναντήθηκε και συζήτησε με τους πατριώτες του αλλά και με εκπροσώπους της πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και τους Εργαζομένους στο Κ.Υ.

-Με την τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ της Β. Κυνουρίας. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 το απόγευμα.

-Η Γ.Γ. για θέματα Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Αναστασία Γκίκα εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην εκδήλωση εορτασμού της Μάχης της Δραμπάλας στο Άκοβο Μεγαλόπολης την Κυριακή.

-Το κινητό πολυιατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού θα βρίσκεται από σήμερα έως το Σάββατο στην κεντρική πλατείας της Σπάρτης για προληπτικούς, ιατρικούς ή οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα οι γιατροί θα τιμήσουν αύριο και μεθαύριο την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη.

-Το σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες οργανώνει συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα στην Τρίπολη.

-Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης αύριο στις 19:00 το απόγευμα.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ