ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ι. Μαλτέζος: Ολοκληρώθηκαν έργα ηλεκτροφωτισμού στους κόμβους των Διδύμων, Θερμησίας - Ερμιόνης - Ηλιοκάστρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. | | | | |
Ι. Μαλτέζος: Ολοκληρώθηκαν έργα ηλεκτροφωτισμού στους κόμβους των Διδύμων, Θερμησίας - Ερμιόνης - Ηλιοκάστρου
Ολοκληρώθηκε το έργο συμπλήρωσης, βελτίωσης και συντήρησης εγκαταστάσεων οδοφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Ερμιονίδα, στόχος της οποίας είναι τόσο η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων, όσο και η αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, για το οποίο εξέφρασε ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και συστήματα αφής και σβέσης του φωτισμού, ενώ παράλληλα έγινε επισκευή φωτιστικών σωμάτων στους κόμβους των Διδύμων και Θερμησίας – Ερμιόνης – Ηλιοκάστρου, στους οποίους ο φωτισμός δεν λειτουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επίσης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, εγκρίθηκε και η δαπάνη σύνδεσης των έξι πίλαρ με τη ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση του έργου Κρανίδι – Πόρτο Χέλι, το οποίο επίσης ολοκληρώθηκε.
Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης, «από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα λέμε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της στους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα φωτισμού των δρόμων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ