ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 μ.μ. | | |
Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας Κιβερίου
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου, ευχαριστεί όλους τους ενορίτες Κιβερίου αλλά και όλους τους αδελφούς μας που ανταποκρίθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους για την Ιματιοθήκη και το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. 

Είστε όλοι αξιέπαινοι για την ανταπόκρισή σας για τον συγκεκριμένο σκοπό. Στέκεστε πάντοτε αρωγοί και βοηθάτε οποιαδήποτε στιγμή σας ζητηθεί από την καρδιά σας. 

Συγκεντρώθηκαν αρκετά απαραίτητα είδη ρουχισμού, υποδήσεως για την Ιματιοθήκη του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου 2020 στον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο και Πρόεδρο του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Εκφράζουμε ευχαριστίες στον Εφημέριο π. Ελευθέριο και τα συγχαρητήρια μας για την διακονία του που παρέχει στους αναγκεμένους αδελφούς μας, αλλά και σε όλους τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους, που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Ακόμη δε, για την ευκαιρία που δίνετε σε όλους εμάς να στηρίζουμε αυτή την διακονία αγάπης και με αυτόν τον τρόπο να συμμετέχουμε σ’ αυτή.

Ευχόμαστε στον Πρωτ. π. Ελευθέριο Μίχο καλή δύναμη, να ολοκληρωθεί το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει, ώστε να συστεγαστούν όλες αυτές οι δομές σ’ ένα κτίριο, καλή δύναμη σε όλους τους εθελοντές και σ’ όσους ανταποκρίθηκαν να έχουν με τις οικογένειές τους πλούσια την ευλογία του Θεού.

Μετά τιμής και ευχών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος 

ΤΑ ΜΕΛΗ

Ιωάννης Αθ. Χασάπης
Σπυρίδων Κ. Σωτηρόπουλος
Χρήστος Α. Κουτρουφίνης
Στυλιανός Δ. Φωτόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ