ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης στο ΙΕΚ Αργολίδας του ΟΑΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης στο ΙΕΚ Αργολίδας του ΟΑΕΔ
Το τμήμα Τεχνικός Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής συνεχίζει την λειτουργία των εργαστηριακών μαθημάτων.


Οι σπουδάστριες υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας εφαρμόζουν θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης προσώπου. 
Εφαρμογή αυτό-θερμαινόμενης μάσκας εκμαγείου

Πρόκειται για μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Η μάσκα εκμαγείου είναι φορέας διείσδυσης ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα εξαιτίας της προκαλούμενης υπεραιμίας. Η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος επιτυγχάνει καλύτερη και γρηγορότερη διείσδυση των συστατικών, βελτιώνοντας την εμφάνιση και συνοχή της επιδερμίδας με ρυτίδες και σημάδια κόπωσης. Το δέρμα ενυδατώνεται, ανανεώνεται, αναζωογονείται και επανακτά τη φυσική του λάμψη. 
Εφαρμογή φύλλου κολλαγόνου

Η θεραπεία προσώπου με Φύλλο κολλαγόνου είναι κατάλληλη για αφυδατωμένα και κουρασμένα δέρματα. Έχει ως στόχο την ενυδάτωση, σύσφιγξη και ανανέωση της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των πρωτεϊνών του δέρματος και είναι υπεύθυνες για την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Το φύλλο είναι ενισχυμένο με ίνες κολλαγόνου και συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέν­νηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Το ΙΕΚ Αργολίδας του ΟΑΕΔ λειτουργεί κανονικά απο 18 Μαϊου μετά την αναστολή λόγω κορωνοϊού.

Λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα - σύμφωνα με την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού – και συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά με προαιρετική χρήση μάσκας στην αίθουσα ενώ για τα εργαστήρια είναι υποχρεωτική καθώς και η χρήση γαντιών.

Γίνεται καθαρισμός (αιθουσών, εργαστηρίων) 2 φορές την ημέρα κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Κάθε Παρασκευή μετά το μάθημα γίνεται απο ειδικό συνεργείο απολύμανση σε όλους τους χώρους του ΙΕΚ (γραφεία, αίθουσες, εργαστήρια, κοινόχρηστοι χώροι κ.α.).

Ο Διευθυντής
Νικόλαος Λέκκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ