ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Νέα γραφεία για τους "Δεσμούς Αίματος" στους Μύλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. | |
Νέα γραφεία για τους "Δεσμούς Αίματος" στους Μύλους
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος" γνωστοποιεί τη μεταφορά των γραφείων του από τη Νέα Κίο Άργους στην Τοπική Κοινότητα Μύλων του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μύλων. 
Η νέα ταχυδρομική διεύθυνση μας είναι:

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τ.Θ. Ε48
Τ.Κ. 21250 Μύλοι Άργους
Αργολίδα 
Χάρη στο μεράκι και την προσπάθεια των μελών του Συλλόγου μας καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρόνο να μεταμορφώσουμε τα νέα μας γραφεία σε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο, διακοσμώντας τα με αναφορές στην αξία του εθελοντισμού, στις δράσεις μας και τις διακρίσεις που έχουμε λάβει από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο Μύλων, τον κ. Κωσταντίνο Τσιώρο για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι με τις δωρεές τους μας έδωσαν την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη διαμόρφωση των νέων μας γραφείων. Συγκεκριμένα την εταιρεία Δ. Δημοπάνας για τη δωρεά των χρωμάτων, την εταιρεία Μ. Πίκουλης & Σια ΕΕ για τη δωρεά μίας πόρτας και τέλος τους κ. Παναγιώτη Μπράτη και υδραυλικό κ. Ιωάννη Μπερτζελέτο υδραυλικό για την προσωπική τους εργασία. 
Λόγω των περιορισμών που ισχύουν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας χώρου, θα επανέλθουμε ωστόσο με νεότερη ανακοίνωση μας όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ