ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Στον Διομήδη Άργους ο Γαλλοαλγερινός Malik Hoggas

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | | |
Στον Διομήδη Άργους ο Γαλλοαλγερινός Malik Hoggas
H Διοίκηση του Διομήδη Άργους ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 32χρονο (δεξί εξτρεμ, 1.77 μ ύψος) Γαλλοαλγερινό παίκτη. Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του από το ισχυρό Γαλλικό πρωτάθλημα καθώς και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι βέβαιο πώς θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στους Λύκους.

Μας μίλησε για το πώς έβλεπε το Διομήδη μέχρι τώρα, τί μέτρησε περισσότερο στην επιλογή του καθώς και για το τί να περιμένουμε από τον ίδιο τη φετινή σεζόν:

«Συναντήθηκα με τον προπονητή μου Γιώργο Χαλκίδη και τους ανθρώπους της Διοίκησης. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα ξεναγώντας με στην περιοχή. Η ομάδα είναι περισσότερο οργανωμένη πλέον και προσπαθεί με τη βοήθεια και του Δήμου να ξαναχτίσει τη μεγάλη ομάδα του πρόσφατος παρελθόντος. Έχει αλλάξει πολύ από το 2016 που πρωτοήρθα στην Ελλάδα, είναι μια νεανική ομάδα με πολλές δυνατότητες και η νέα χρονιά προμηνύεται να είναι μια πολύ καλή σεζόν για το Διομήδη.

Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει και εξετάζω για να μετακινηθώ σε μία ομάδα είναι ο προπονητής της. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πέρυσι η αλλαγή που έφερε στο Διομήδη ο Γιώργος Χαλκίδης, αφού η ομάδα που αντιμετώπισα στο δεύτερο γύρο με αυτόν προπονητή ήταν εντελώς αλλαγμένη από τον αγώνα του πρώτου γύρου, μια ομάδα φρέσκια με νέο στυλ παιχνιδιού και πολύ μαχητική. Πιστεύω πολύ στον προπονητή μου και τα πλάνα που έχει και είμαι βέβαιος πως με πολύ σκληρή δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Αυτή είναι μια ομάδα που χαίρομαι να παίζω.

Η φιλοσοφία μου όταν παίζω σε μία ομάδα είναι πάντα η ίδια. Θέλω να δημιουργώ, μαζί με τους συμπαίκτες μου, ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας τόσο μέσα στα αποδυτήρια και τους αγώνες όσο και εκτός. Να βοηθώ και να στηρίζω τους νεαρότερους συμπαίκτες μου με τις συμβουλές μου και φυσικά να μάχομαι σε κάθε αγώνα χωρίς να χάνω το χαμόγελό μου!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ