ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Βάσια Σύριου: Η αριστούχος από το 1ο Λύκειο Άργους που συγκέντρωσε 18.950 μόρια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | | |
Βάσια Σύριου: Η αριστούχος από το 1ο Λύκειο Άργους που συγκέντρωσε 18.950 μόρια (βίντεο)
Οι εισαγωγικές εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια διεξήχθησαν στη σκιά της πανδημίας, με τους μαθητές να έχουν περιορισμένη εκπαιδευτική προετοιμασία τόσο στα σχολεία όσο και στα φροντιστήρια.


Οι επιδόσεις των μαθητών ήταν ιδιαίτερα χαμηλές σε Νεοελληνική Γλώσσα, Ιστορία, Βιολογία και μαθηματικά, δεικνύοντας μια Παιδεία, κάτω από τη βάση.

Ως εκ τούτου, αναμένονται πτώσεις των βάσεων και στα τρία πεδία, αλλά και στις πολυπόθητες σχολές όπως η Νομική και η Ιατρική.

Μια από τις μαθήτριες που αρίστευσαν, συγκεντρώνοντας 18.950, η Βάσια Σύριου μαθήτρια του 1ου Λυκείου Άργους, εξήγησε στο MEGA τι είναι αυτό που την οδήγησε στην πραγμάτωση του στόχου της.

«Ήταν δύσκολη χρονιά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση που μείναμε σπίτι, γιατί δεν έπρεπε να παρασυρθούμε από τον ελεύθερο χρόνο που μας έμενε. Με συστηματικό πρόγραμμα πέτυχα το στόχο μου. Το πρόγραμμα είναι σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις» σημείωσε.

Η Βάσια, η οποία θέλει να ακολουθήσει τις νομικές σπουδές, κατά τη διάρκεια της πανδημίας διάβαζε βιβλία στον ελεύθερο χρόνο της, ενώ επικοινωνούσε και με τους φίλους της.

«Αν είναι συστηματικό το διάβασμα, μετά έχεις ώρες να ξεκουραστείς» συμπλήρωσε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ