ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας έγινε η αποφοίτηση των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | | |
Παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας έγινε η αποφοίτηση των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους
«Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι η συνεχής αναβάθμιση της τεχνικής –επαγγελματικής εκπαίδευσης ..» δήλωσε από το Άργος η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη.
Η κ. Ζαχαράκη παραβρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της τρίτης λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και σε δηλώσεις της, όσο και στη διάρκεια της ομιλίας της, έδωσε έμφαση στην τεχνική εκπαίδευση και στις διεξόδους που προσφέρει.
Επίσης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά τα τεχνικά –επαγγελματικά λύκεια , την δημιουργία προτύπων πολλών εξ αυτών και γενικότερα σε μέτρα που λαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας με στόχο τα ΕΠΑΛ να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο.
Εν όψει της ανακοίνωσης των βαθμολογιών των πανελληνίων η κ. Ζαχαράκη ευχήθηκε στους υποψηφίους κάθε επιτυχία και τόνισε ότι «η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες , πέρα από τις πανελλήνιες εξετάσεις…» .
Η Υφυπουργός Παιδείας απένειμε πιστοποιητικά αποφοίτησης στους μαθητές ενώ εξήρε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο ΕΠΑΛ Άργους και στις πολλές διακρίσεις που έχει αποσπάσει το σχολείο σε πανελληνίους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ,ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ,Δημ. Καμπόσος , ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δημ. Οικονομόπουλος στελέχη της εκπαίδευσης, καθηγητές, οι μαθητές και οι γονείς των αποφοίτων.

Ρερπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή:ert.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ