ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Δυο βραβεία για τα Παραδοσιακά Παξιμάδια Διδύμων από την Αργολίδα στα Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. | | | |
Σάρωσαν τα βραβεία τα Παραδοσιακά Παξιμάδια Διδύμων από την Αργολίδα στα Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020
Στο νέο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας και απονομής βραβείων, που ξεκίνησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διακρίθηκαν με το Χρυσό Βραβείο της διοργάνωσης τα χειροποίητα παραδοσιακά παξιμάδια λαδιού Διδύμων από την Αργολίδα.

Επίσης το ασημένιο βραβείο κατέκτησαν και τα Παξιμάδια Ολικής άλεσης και Γλυκάνισου της ίδιας εταιρείας στον διαγωνισμο M.T.A. 2020

Το τρίπτυχο της νοστιμιάς των παξιμαδιών Διδύμων όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι στο Αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο της εταιρείας Φούρνος "Το χωριάτικο του Κώστα"είναι:

Α) Ισορροπία στο λάδι για να μην μας ενοχλεί στη γεύση μας και στο λαιμό.
Β) Ισορροπία στο αλάτι ώστε να ακούγετε στον ουρανίσκο μας ευχάριστα.
Γ) Πολύ αφράτα για να μπορούν να τα γεύονται κάθε είδους ηλικίας.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων "Mediterranean Taste Awards", ήταν η ομάδα Brigade Slow Food με τους εξαιρετικούς επαγγελματίες που την απαρτίζουν.

Ένας διαγωνισμός που σκοπό είχε να αναδείξει τις γεύσεις της Μεσογείου χρησιμοποιώντας προϊόντα που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

Επιπλέον τα "Mediterranean Taste Awards" εισάγουν ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο βραβείο ποιότητας και αναγνώρισης επωνυμίας που απευθύνεται σε μεσογειακά προϊόντα, μέσω μιας διαδικασίας - αξιολόγησης, συμβάλλοντας στην προώθηση των brand που ταιριάζουν στη μεσογειακή διατροφή.

Συμμετέχοντας στο MTA 2020, οι παραγωγοί είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν την αναγνώριση, την προβολή και την προώθηση των προϊόντων τους, είτε ποτά είτε τρόφιμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ