ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Στο κόκκινο την Τετάρτη 29 Ιουλίου η Αργολίδα για πυρκαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | |
Στο κόκκινο η Αργολίδα για πυρκαγιές την Τετάρτη 29 Ιουλίου
Σε ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) θα βρεθούν αύριο, Τετάρτη, πολλές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς  που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία, Κύθηρα, Λέσβο & Χίο
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας:

Σύμφωνα με την πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων και τον ημερήσιο Χάρτη Πρόληψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την 29/7/2020 ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Π.Ε Αργολίδας είναι πολύ υψηλός, κατηγορία 4.

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων στους εθνικούς δρυμούς, δάση και σε ευπαθείς περιοχές. Οι περιοχές για το Νομό Αργολίδας, αναφέρονται στην απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας με αριθμό 803/02-07-2020 ΑΔΑ :Ω1ΟΖ7Λ1-Φ3Ε.
Οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην προβούν σε καμία ενέργεια που θα είναι αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 458 του Ποινικού Κώδικα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ